Inge van Bogerijen
Inge is sinds oktober 2015 werkzaam als Coördinator bij KNVB Expertise. Vanuit deze rol richt zij zich onder meer op de ontwikkeling van de dienstverlening van KNVB Expertise. Inge is verantwoordelijk voor o.a. de database van KNVB Expertise en het Opleidingsaanbod, zoals de Leergang Management Betaald Voetbal.
< Terug
Coen Nieuwpoort
Coen werkt sinds november 2017 als Clubadviseur bij KNVB Expertise. Binnen het team is hij o.a. verantwoordelijk voor de Benchmark Betaald Voetbal, het Sponsor Onderzoek en diverse kennisbijeenkomsten. Daarnaast is hij altijd bereikbaar voor clubspecifieke benchmarks en advies.
< Terug
Philip Tiekink
Philip is in september 2016 gestart als Trainee Betaald Voetbal. Gedurende het tweejarig traineeship werkt hij aan verschillende onderzoeks- en adviesprojecten. Zo is hij o.a. verantwoordelijk voor Ons Seizoen, de fieldtrip naar het buitenland en diverse kennisbijeenkomsten. Naast de activiteiten bij KNVB Expertise is er ruimte voor opdrachten bij clubs en entiteiten.
< Terug
Reinier Sombeek
Reinier is vanaf september 2017 Trainee Betaald Voetbal. Gedurende het tweejarig traineeship werkt hij aan verschillende onderzoeks- en adviesprojecten. Naast de activiteiten bij KNVB Expertise is er ruimte voor opdrachten bij clubs en entiteiten.
< Terug
Tim Dokter
Tim is sinds mei 2017 betrokken bij KNVB Expertise en vervult sindsdien de back-office functie. Daarnaast is hij werkzaam bij de KNVB Academie, waar hij verantwoordelijk is voor de ondersteuning van de breedte-opleidingen.
< Terug
Tijn Koolen
Tijn werkt sinds september 2017 bij KNVB Expertise als stagiair. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het kenniscongres, diverse benchmarks op aanvraag en de communicatie. Tevens ondersteunt hij het team bij het onderzoek naar stadionexploitatie. 
< Terug