Giel Kirkels
Giel is bij de KNVB werkzaam als manager van het kenniscentrum. Door het tijdelijk verlof van Inge van Bogerijen is hij weer tijdelijk terug in zijn oude functie als Coördinator van KNVB Expertise. Deze functie zal hij tot april bekleden. Vanuit deze rol richt hij zich onder meer richten op de ontwikkeling van de dienstverlening van KNVB Expertise.
< Terug
Coen Nieuwpoort
Coen werkt sinds  2017 als Clubadviseur bij KNVB Expertise. Binnen het team is hij o.a. verantwoordelijk voor de Benchmark Betaald Voetbal en diverse kennisbijeenkomsten. Daarnaast is hij altijd bereikbaar voor clubspecifieke benchmarks en advies.
< Terug
Maarten Vreuls
Tijdens het tijdelijk verlof van Inge van Bogerijen zal Maarten Vreuls twee dagen per week werkzaam zijn bij KNVB Expertise. In deze periode zal hij ondersteunend zijn bij enkele projecten. Daarnaast zal hij als aanspreekpunt voor de clubs fungeren.
< Terug
Philip Tiekink
Philip is in september 2016 gestart als Trainee Betaald Voetbal. Gedurende het tweejarig traineeship werkt hij aan verschillende onderzoeks- en adviesprojecten. Zo is hij o.a. verantwoordelijk voor Ons Seizoen, de fieldtrip naar het buitenland en diverse kennisbijeenkomsten. Naast de activiteiten bij KNVB Expertise is er ruimte voor opdrachten bij clubs en entiteiten.
< Terug
Reinier Sombeek
Reinier is vanaf september 2017 Trainee Betaald Voetbal. Gedurende het tweejarig traineeship werkt hij aan verschillende onderzoeks- en adviesprojecten. Naast de activiteiten bij KNVB Expertise is er ruimte voor opdrachten bij clubs en entiteiten.
< Terug
Tim Dokter
Tim is sinds mei 2017 betrokken bij KNVB Expertise en vervult sindsdien de back-office functie. Daarnaast is hij werkzaam bij de KNVB Academie, waar hij verantwoordelijk is voor de ondersteuning van de breedte-opleidingen.
< Terug
Tijn Koolen
Tijn werkt sinds september 2017 bij KNVB Expertise als stagiair. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het kenniscongres, diverse benchmarks op aanvraag en de communicatie. Tevens ondersteunt hij het team bij het onderzoek naar stadionexploitatie. 
< Terug